Jesse Ojanen

Hejsan alla! Vi anlände här i morse och jag är jättetrött. Jag besökte min arbetsplats, Jernberghska, och jag tycker att det var fint. Jag ska börja jobbet där i morgon och då ska jag se hurdant det är att jobba där. Ganska skrämmande tycker jag... Jag hoppas att jag bli säkrare med språket och jobbet.

I dag var den första arbetsdag och den gick jättebra. Jag tycker att det är kul att vara och jobba på Jernberghska och mina arbetskamrater är roliga och vänliga.
30.11
3.11.-4.11.

Måndag var en jätte lung dag och det fanns inte mycket att göra så jag slutade min skift ganska tidigt.

Tisdag kväll var hektisk dag och det fanns mycket att göra. Jag lade förrätter och efterrätter och hjälpte lägga upp varmrätter. Jag lärde mig ganska mycket nya saker.

5.11.-8.11.

I den här veckan lade jag upp förrätter och efterrätter. Det fanns mycket att göra. Nu är jag mycket säkrare än i förra veckan. Jag kan göra mer utan panik. På tisdag (11.11) kommer jag att börja träna mer på varma sidan. Spännande.


11.11.-15.11

På den här veckan var jag både på varma och kalla sidan. Det fanns mycket kunder. Jag har blivit mycket snabbare och mer noggrann. Det är så fan roligt att jobba på Jernberghska!

18.11.-19.11.

I tisdags fanns det gott om kunder och mycket att göra. Jag gjorde förrätter och efterrätter på både tisdag och idag och hjälpte lägga upp varmrätter. I dag var det ganska dött så slutade jag mitt arbetskift lite tidigare. 

Kräfta spad


3 kommenttia:

  1. Tjena Jesse! Läget? Bra, hoppas jag! Vad roligt att du skriver på svenska! Det verkar att du har lärt dig massor redan. Jernberghska är säkert ett toppen ställe. Jag tyckte hemskt mycket om maten då vi alla var där och åt. Lycka till även i fortsättningen! Hälsningar, Minna

    VastaaPoista
  2. Jesse sovi työpaikkasi kanssa näyttöpäivä.

    VastaaPoista